Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иван и Вихра изтърваха Ава

вихра и аваДокато делиха коли, вещи, докато се обиждаха по страниците на всички вестници и сайтове, Иван и Вихра забравиха, че имат дете. Най-шумният и най-скандален развод за миналата година остави майката без работа, прати мъжа при друга жена, а Ава стана обичайната жертва.

Разкъсвана между двамата вечно каращи се родители малката съзря своя шанс да им отмъсти и се превърна в капризно и глезено същество. Вихра я задушава от обич и внимание, защото няма какво друго да прави, а в същото време иска да спечели детето си 100 процента на своя страна. Иван пък я глези със скъпи подаръци и иска да купи обичта й. В това време малката вършее по главите на двамата и ги върти на малкия си пръст. Иван и Ава

Последният й каприз е, че не иска да яде какво да е и настоява да я хранят със специални неща. Вихра приготвяла искания специалитет, но Ава й заявявала, че няма да го яде и иска филийка с масло. След това я захвърляла и обявявала, че не е гладна. Прави се на малко дете, капризничи, муси се на храната, хвърля я и живо чудо, ако я убедиш да хапне нещо, изжалила се Вихра на свои приятелки. Също така капризна била към дрехите. Ту ги искала, ту ги събличала и ги хвърляла. Голям срам брал баща й, като я извел на ресторант. Тя дълго разигравала сервитьора какво точно иска, а накрая заявила, че няма нищо хубаво и мама ще я нахрани вкъщи.

Това е типичен синдром на децата на разведени родители, коментираха психолози. Тя изживяват болката от раздялата им по своему и започват да им отмъщават, като стават лоши и капризни. Капризите пък са вик за помощ и внимание. Обикновено родителите не ги разбират така. В единия случай започват да угаждат на всичко и детето става още по-разглезено. В другия пък започват да им крещят и да отказват, което пък води до озлобяване на децата и затварянето им в себе си. Най-правилният подход е откровения разговор с децата, но почти никой не го прави.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *