Иван и Андрей обещаха да изядат Слави

0

ivan-i-andreyПореден напън да конкурират Слави Трифонов ще направят Иван и Андрей тази есен, признаха самите те.  По същото време всяка вечер те ще правят нещо като шоу, нещо като разговор, нещо като развлекателна програма, изобщо нещо като нищо на света.

Преди три години те се опитаха да бутнат Трифонов от първото място, но сами паднаха от пълната незаинтересованост на публиката. Напъна се планината и роди мишка, коментираха тогава зрителите. Сега планината отново се напъва, но какво ще роди, не е ясно. Ясно е, че няма да има балет, но ще танцуват гостуващи трупи, което е все тая. Няма да има бенд, но ще свирят групи, което отново е все тая. Имената на двамата няма да фигурират в заглавието, но водещите ще са те. Ще бъдат канни много гости, но то пък къде ли няма гости. Те пък ще коментират, ами ясно, гостите няма да са поканени на суши, или коктейл.

Прокектът много мъчел скунксовете и засега не се повявявала нито една оригинална идея, която да смачка конкуренцията.

Ако пак те ще са водещи, няма смисъл да се напъват, коментират зрители. Те така се разлигавиха по време на Къртицата, до такава степен излязоха от добрия тон, че вече буквално плачат за СЕМ. Един водещ трябва да кара хората да се смеят, но не като се смее самият той.  Пък и откъде ще намерят гости и коментатори, като едни и същи се въртят във всичките им предавания, скептични са дори и феновете им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HTG1Z8kd1aY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *