Иван и Андрей се завръщат на екран

0

Те ще се появят на екрана от септември с ново предаване, което щяло да събира зрителския интерес и да го нажежава до червено. Двамата нито споменаха коя е телевизията, нито какво ще е предаването. От ТВ средите гадаят къде точно ще се подвизават двамата опосума.

Информация на ухо подсказала, че може би водещите са поканени от „Дарик телевизия“, която се кани да стартира през есента. Даже пилотният брой на предаването бил заснет и гарантирал голям успех. Засега водещите градят имидж чрез скандали. Иван непрекъснато е в центъра на прожекторите с любовните си скандали, а Андрей го играе „доброто момче“. Иван непрекъснато дава изявления, а Андрей мълчи. Това е тактика на рекламата и в Холивуд много често се практикува. Едно име да нашуми дотолкова, че дори да открие после градска тоалетна, ще се появи екзалтирана тълпа, която да аплодира начинанието, хората ще се стискат по цял ден, за да имат после честта да уринират в нея.

Колкото и да се мъчи двойката да стои под прожектора ежедневно, за да събира слава, мнозина все още си спомнят за съзнателно потуления вече скандал с журналистката Васа Ганчева. Опосумите излъчиха в ефир как тя иска пари за да направи положителен репортаж. Ударът върху нея беше толкова силен и тя се почувства толкова унизена, че малко по-късно почина. Според лекарите от перитонит, а според сестра й от скръб и отвращение.

Иван и Андрей не успяха да пробият с вечерното си шоу. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *