Иван и Андрей се покриха в Гърция заради смъртта на Васа

0

6ouИван и Андрей са се скрили в съседна Гърция, за да избегнат вълната от недоволство срещу тях заради смъртта на Васа Ганчева. Водещите са обвинявани директно както от сестрата на покойната критичка, така и от много нейни приятели, че са я вкарали в гроба.

 „Опосумите” дори не изпратили съболезнования за смъртта на Васа, изобщо не се обадиха, ядосва се сестрата на бившата водеща, Вера Ганчева. Никой от екипа им, освен Нана, не взе отношение по трагичния случай.

Говори се, че Иван и Андрей заминали в Гърция два дни преди смъртта на Васа Ганчева. След като почина медийната критичка, двамата водещи бяха издирвани от всички медии в

Приятели на Васа ще съдят Иван и Андрей
Приятели на Васа ще съдят Иван и Андрей

 страната, но те упорито не вдигат.

Междувременно, приятели на Васа, сред които Стефан Димитров, Богдана Карадочева и Хачо Бояджиев, възнамеряват да заведат иск в съда срещу предаването „Съдебен спор”. Те настояват съдебното шоу да бъде свалено от екран в памет на Васа Ганчева. Репортерът от „Съдебен спор” Жоро Игнатов засне със скрита камера как медийната критичка взима рушвет от 500 лева.

Тогава цялото общество скочи срещу Васа Ганчева и никой от приятелите й, които сега искат да спрат предаването, не излезе да я защити, да обясни колко морален човек е.

Внезапната смърт на Васа, обаче промени нещата. Сега Иван и Андрей са виновни, че са пуснали видеото, а Ганчева  – невинна, че е взела подкупа.

Журналисти спорят около казуса с Васа Ганчева. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *