Иван: Давам на Вихра по 1 000 лева на месец, а тя пак е недоволна

0
Иван и Вихра

Тв продуцентът Иван Христов е ужасно разочарован от тенденциозното поведение на бившата си съпруга Вихра, която въпреки изминалото време и причинена болка, не спирала да се заяжда с него и да говори нелепи лъжи за действията му по отношение на дъщеря им Ава.

Според версията на Иван, той всеки месец се бъркал с по 1 000 лева за издръжка на малката, но въпреки това Вихра продължавала да твърди, че получавала само смешните 270 лева, поради което с Ава затънали до гуша в мизерия. Това тя правела, за да злепостави бившия си съпруг пред обществото като се надявала, че по този начин ще попречи и на бизнеса му.

Фаталната Ирина Сарачинова

„Тя прави всичко възможно, за да спре контактите ми с нашето дете. Вероятно иска да си отмъси, че е била наранена и изоставена. Тя обаче съвсем не си дава сметка, че аз също съм доста наранен от нейната изневяра, която вече беше доказана на няколко пъти” – споделя Христов пред колеги.

Вихра тотално се опитвала да погази и съдебното разпореждане за родителските права над Ава, според което Иван има право да взема щерка си по два пъти в месеца и за 45 дни през летния сезон. Съпругата му обаче обжалва решението и в момента са в някаква временна мярка, която не изнася и на двамата.

Иван срещу Вихра:

http://www.youtube.com/watch?v=m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *