Ивайло от „Стар академи“ се развежда с кака Платино – с видео

0
Звездата на комерсиалния Ивайло изгря в риалитито "Стар академи"
Звездата на комерсиалния Ивайло изгря в риалитито "Стар академи"

Поп певецът Ивайло Колев отново е ерген. Тази новина е сензационна на фона на онзи гръм и трясък, с който той се ожени преди 3 години за своята продуцентка певицата Паула Павлова, подвизаваща се в Италия. Дамата е по-голяма от него с 16 години, а тази разлика бе заредила с напрежение брака им още от началото му. Двамата не успяха да удържат на натоварването и вече са разделени.
Приятели на двойката донесоха за внезапен разрив между Ивайло Колев – един от фаворитите в бившето музикално риалити „Стар академи“ и законната му съпруга Паула Павлова, подвизаваща се с псевдонима Платино.
След края на риалитито павлова, живееща в Италия, свали младока и му обеща кариера в чужбина. Така го отне от връстницата му Клавдия, също начинаеща певица, която Ивайло забърса публично в рамките на музикалното състезание.
Подведен от изкушението за бърза кариера, младокът подписа набързо и замина да живее в Италия. Половинката му го лансира с частичен успех на Ботуша, а още по-убедително го представи в Бразилия, където, ако се вярва на пи-ар хрониките, Ивайло Колев е пял на една сцена с великана Том Джонс. За капак на всичко певецът бе отлично материално осигурен. Единствените му грижи

Ивайло и с 16 години по-голямата му съпруга Паула Павлова - Платино
Ивайло и с 16 години по-голямата му съпруга Паула Павлова - Платино

били коя световно известна марка да предпочете – било при обличане, било прии обзавеждане на дома.
За да потръгне кариерата му и в България, любвеобилната Паула му осигури дует с нашия колос Васил Найденов. Кеца бе командирован от нея в Италия и там в местно студио се състоя срещата на два гласа от две различни поколения. Плюсовете от екстравагантния мъжки дует бяха в повече за Ивайло, който се вреди да пее в големи концерти. От което самочувствието му все повече растеше. Докато незапознати със задкулисните порядки забиваха тесли на Кеца, питайки се дали това не му е ново гадже. Слуховете стигнаха до ушите на самия Васил Найденов, който се опита да ги парира с думите: „Ивайло Колев ми е любовник толкова, колкото Ивайло Манолов (спътникът на Кеца- б.а.) е спал с Папата“.

Ивайло опита да пробие и на родния музикален пазар посредством дуета с кумира си Васко Кеца
Ивайло опита да пробие и на родния музикален пазар посредством дуета с кумира си Васко Кеца

Какво обаче се е случвало на интимния фронт между съпрузите, че в един момент Ивайло Колев си е взел багажа и се е върнал в България, може само да се гадае. Според злите езици – усетил, че парите на любимата му Платино взели да свършват. Или пък вече му е писнало от ехидните подмятания за възрастовата разлика.
Паула Павлова – Платино се проклинала за това, че се подвела да бъде употребена и захвърлена от сополанко, който постъпил, меко казано, неблагодарно. Празнуващ свободата си хитрият певец – баболюбец обаче вече се сблъсквал с първите й странични действия. Завръщайки се в България, тук вече нямал никакви участия. Пресекнали и дотациите от бившата половинка.

Ивайло и Васил Найденов изпяха разбиващият си хит на наградите на „Бг. радио“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *