Ивайло Дражев отива за 7 години в затвора – видео

1

dragevБившият бос на „Черноморец” Ивайло Дражев най- после беше осъден, след като процесът срещу него се влачи по съдилищата цели 13 години. Общо 7 години затвор получи бургаският бизнесмен за причиняването на две катастрофи, в които загинаха трима души, както и за нарушаване на условна присъда.

През 1996 Дражев шофира в пияно състояние и катастрофира. В колата е приятелката му, която умира на място. По това дело скандалният футболен бос получава условна присъда. Само две години по- късно, през 1998, зловещият сценарий се повтаря. Ивайло Дражев причинява тежка катастрофа с лек автомобил, в който пътуват трима души – шофьорът и 20- годишната му годеница загиват

Дражев уби приятелката си, след като сяда зад волана пиян
Само за 2 години, Дражев уби трима души

 на място, оцелява единствено майката на момичето.

Ивайло Дражев не се признава за виновен, а твърди, че негов приятел от Турция управлявал автомобила във фаталната нощ. През 13- те години на процеса, бургазлията сменя два пъти името на шофьора, който причинил смъртта на двама души. Службите в южната съседка не откриват нито едно от посочените от Дражев лица.

Футболният бос е подпомогнат от следователя Стефан Димитров, който заключава в експертизата си, че катастрофата била причинена от друг човек. Полицаят издава фалшиви протоколи от разпити на несъществуващи лица, които защитават Дражев. Накрая следовател Димитров е отстранен от случая и бива осъден за опитите си да спъва работата на съда.

Ивайло Дражев прилага целия арсенал от хватки, за да саботира разглеждането на делото. Сменя защитниците си през два месеца , постоянно „боледува” и не се явява в съда, друг път

През 2009, Дражев се опита да измъкне Баретата от ареста
През 2009, Дражев се опита да измъкне Баретата от ареста

пък адвокатите му не идват на делото.

Дражев беше арестуван в началото на 2010 за данъчни измами, след като няколко месеца се укрива от полицията. По време на изборите през 2009, скандалният бургазлия основа „Партия на българските патриоти” и заяви участие на парламентарните избори. За свой застъпник посочи Златомир Иванов – Баретата, който тогава беше в следствения арест. Опитът на Дражев да извади наркобоса от затвора обаче не успя.

Дражев се опита да измести Боби Михайлов от шефското място в БФС. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ивайло Дражев е изключително нагло тарикатче! Седем години затвор са прекалено снизходително наказание за него. Той обърна земята, за да преиначи истината за безобразията си, но този път не му се отвори парашута. Явно парите не му стигнаха, за да откупи прегрешенията си. Мястото му е в затвора!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *