Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ива Софиянска разхожда бебето с бодигардове

Ива Софиянска голДъщерята на Стефан Софиянски разхожда  новородената си дъщеря със стабилна охрана. Младата майка често се вижда как бута детската количка из  Южния парк, а около нея се движат най-малко  три здрави момчета, които  зорко бдят над безопасността й и най-вече на малката Мая.

Охранителните се движели в пакет зад Ива и бебето,  дори когато на разходката с тях бил  и гордият  татко – Антон Божков. Сватбата на младото семейство беше охранявана от 40 гарда, но явно сега също има опасност да бъдат обезпокоени от медии, папараци, или не дай Боже от похитители. Те са решили да пазят бебето като кралски наследник, затова охрана има и пред дома им.

Тези крути мерки се взеха след като Ива роди. Преди това тя спокойно щъкаше из кафенетата с приятелки и големия си корем. Откакто на бял свят се появи отрочето обаче, правилата рязко се промениха. Малкото е пазено надлежно дори вкъщи, а когато майката излиза сама, един от гардовете я придружава по магазините, а друг остава пред жилището.

Охранителите почти нямат покой, защото още на десетия ден след раждането младата майка хукна на бебешки шопинг. Тя обиколи сума ти магазини, а след нея вървяха отегчени, но бдящи момци.

Интересно какво толкова е накарало известните сватове Стефан Софиянски и Васил Божков да решат, че някой иска да стори зло на внучката им и трябва зорко да я пазят. Те не са мафиотски шефове, не са забъркани с наркотици, но въпреки това имат много врагове. Не толкова в бизнеса, колкото излъгани работници с неплатени заплати.

Явно, когато човек се радва на прекомерна народна „любов“, първата му работа е да наеме охрана на внучката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *