Ива Екимова отново сама, Петрозар я изоставил

1
Петрозар зарязал Ива

Красивата вдовица на покойния фронтмен на група „Сленг“ Дими май отново е преминала в редиците на необвързаните сексапилни и интелигентни блондинки. Въпреки че славата на Ива Екимова е на палава флиртаджийка, последния светски слух гласи точно обратното.

Ива Екимова отново е сама

В последно време в хай – лайф средите упорито се твърди, че не тя, а гаджето й бизнесмена Петрозар Филипов се е скъсал да и изневерява, което е сложило официално край на бурната им връзка. Припомняме ви, че Петрозар Филипов бе един от най – близките приятели на покойния съпруг на Ива Екимова – Дими и след смъртта му се оказа най -приближения човек на сексапилната вдовица, който за нула време успя да и влезе под кожата и да се превърне  в новия мъж в живота й.

Ива Екимова и строителният предприемач са заедно от близо 2 години, но явно похотливия характер на Петрозар в крайна сметка е решил края на връзката им. Близки до двойката коментират, че най – вероятно в съвсем скоро време Ива и Петрозар ще обявят публично раздялата си, за да престанат многобройните спекулации по техен адрес, а и в крайна сметка всеки да поеме сам по своя път.

 Сексапилната блондинка отново е свободна!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *