Ива Дойчинова си слага силикон – с видео

0

иваВодещата на „Денят е прекрасен” е решила да осъществи мечтата си да си сложи силикон. Работата й на журналист предполага, че следи всякакъв вид публикации в световните медии, но очевидно Ива Дойчинова е пропуснала факта, че в цивилизования свят „силиконовата истерия” отдавна е минало. Освен това Ива Дойчинова има вид на  интелигентна жена с вкус. Да не говорим, че изглежда много добре, и то за раждала жена.

Ива и бившата й колежка в предаването, Боги
Ива и бившата й колежка в предаването, Боги

Колегите й се оплакали, че напоследък Ива постоянно говори за разкрасяване и дори си била съставила нещо като програма за изпълнение, която видимо ще я подмлади. Посрещането на всеки следващ рожден ден се отразявало много зле на психиката й. Дойчинова работела активно върху изглаждането на бръчките по лицето си, ходела редовно на фитнес и вече се е решила на пластична операция за корекция на бюста.

Водещата и дъщерите й
Водещата и дъщерите й

Признала, че не разполага с цялата необходима сума за това, но разчита да събере парите съвсем скоро. Дори била готова да жертва лятната почивка със семейството си, за да спести средства. Смята, че мъжът й ще я разбере, защото е майка на дъщерите им, които нямали нищо против. Освен това, Ива е убедена, че близките й ще я подкрепят в решението, защото е развалила фигурата си по време на бременността, а не от немарливост

Единствената пречка за осъществяването на намерението на водещата да се сдобие с нов бюст е ремонтът на къщата им в столичния квартал „Банишора”, който трае вече три години.

Ива е човекът, който печели парите в семейството, защото съпругът й Димитър е художник и няма постоянни приходи. После се пренасочил към строителството, но пак ударил на камък, защото ситуацията в бранша вече никак не е розова.

Явно признанието на фолкпевицата Мария в „Денят е прекрасен“, че си е сложила силикон е запалило водещата Ива Дойчинова да я последва! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *