Ицо Стоте манекенки става тв водещ на стари години

1

Ицо МанекенкитеБизнесменът Христо Сираков ще се опитва да доказва старата максима „Никога не е късно да станеш за резил“. Или никога не е късно да добавиш още малко към славата си. Той ще става телевизионен водещ в ТВ7 и ще замества не кого да е, а Иван и Андрей. 

Двамата продуценти свалят от екран шоуто си „Сблъсък“ и не толкова него, колкото себе си. Те имат прекалено много работа в риалити форматите, които сами продуцират и им идва малко в повече да водят и „Сблъсък“-а. От януари забавната полимична програма няма да я има, а ще излезе друго предаване, на което те отново ще са продуценти. Засега името му се пази в тайна, но един от водщите със сигурност ще е Ицо Многото манекенки.

Решението е крайно изненадващо, тъй като Сираков няма опит в телевизията.  Той е симпатичен, сладкодумен, но не и някаква звезда, която би могла да грабне зрителската аудитория, освен тази на красивите неомъжени момичета. За шоуто се говори, че Ицо няма да е единственият му водещ, а ще си има един или двама помощници. Не е ясна и насочеността и вида на предаването. В каква аудитория се цели, по кое време ще се излъчва, каква концепция ще има.

Като се има предвид кои ще са продуцентите, едва ли ще е нещо сериозно и аналитично, а по-скоро на ръба на жълтото и забавното с нотка на социален привкус.

ТВ7 е на път да подобри собствения си рекорд, превръщайки светски и одумвани личности в телевизионни водещи. След като Рут от Къртицата скочи направо в Музикална академия и започна да прави скандал след скандал и това на водещите им се вижда много забавно, след като Николета Лозанова направи собствено предаване /по-скоро й го направиха/ и тя втори месец мънка и пънка в ефир, защо пък да не пробват и Ицо Стоте манекенки?

Той не е жена, не може да привлича с остър език и силиконов бюст, но има друго предимство. Може да докара много рекламодатели, свои партньори в телевизията и предаването да се самоиздържа и дори да излезе на печалба. И Иаван и Андрей може би не виждат в него бъдещ гениален водещ,   а бъдеща златна кокошка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Tl2maXWGHys

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *