Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ицо Стоте Манекенки оцени дамите в Брадъра

Вяла, безхарактерна, красива, но неемоционална, хубава опаковка, но празна отвътре – нов беше присъдата на Ицо Стоте Манекенки за Лили. Той обясни, че такъв тип жена може само да гледа за известно време, но няма какво да си каже с нея. Тя и като стои, позира, внимава за всяка своя дума, внимава как изглежда и не е способна да избухне от страст или от яд. Прекалено си владее емоциите, а това означава, че те са малко. За тризначките познавачът отсече – някой знае ли кой е и къде е баща им? Те повтарят само мама, мама, а татко никъде не се чува. Някъде там в миналото трябва да се търси разковничето защо три хубави момичета са настроени така подозрително срещу света, сякаш непрекъснато очакват някой да ги удари, или да им погоди мръсен номер. Много шлифовка трябва там, а те са изтървали доста години, за да се шлифоват и да заприличат на дами. Чаровното в тях е, че са непосредствени и първични, но е опасно да излезеш някъде с трите. Стойка бе охарактеризирна от него като слаба актриса с неизразително лице, истеричен характер и също като дама, с която не би могъл да си говори, защото няма да имат общи теми. А ако се разкрещи така, трябва да стана и да си тръгна, където и да се намирам. Цеце е друго нещо. Тя е типична жена. Обича, влюбва се, страда. Разумна е. Тя, най-малката от всички, учи другите на правилно и неправилно, на държание, на поведение. А в нея има и интелект. Харесвам умни жени, завърши анализа си Христо Сираков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vlkCD8fEpbw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ицо Стоте Манекенки оцени дамите в Брадъра

  1. Ира Отговор

    07.12.2012 в 9:25

    Тоя седнал да ги обсъжда.А той като е направил толква деца да не би той да е до децата си.Може тяхният баща да ги е изоставил когато те са били малки и те изобщо да не го познават.Аз не чух той да се изкаже като хората дори нямаше думи.

  2. Ели Отговор

    07.12.2012 в 9:48

    Тоя единствено обсъждаше качествата на жените. От това разбира, това коментира. Иначе трябваше да мълчи умно и да гледа компетентно, като студент на изпит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *