Ицо Стоте манекенки: Мразя го този прякор, ненавиждам го!

0

Коцкар № 1 мрази прякора си Ицо Стоте манекенки

Ицо Стоте манекенки
Ицо Стоте манекенки мрази прякора си

Всеизвестният ценител на женските прелести Христо Сираков заяви в откровено интервю, че едно от най – обидните неща в живота му е прякорът Ицо Стоте манекенки, с който е известен сред по – голямата част от българското население. Той уточни, че приема прозвището като директна обида към него и го определя като доста глупаво.

„Винаги се сърдя, когато ме наричат Ицо Стоте манекенки. Това е много глупаво и несериозно. Като цяло съм доста взискателен човек и много добре знам как да задържа до себе си една жена. Знам и как да се боря за нея, какво значи да делите един покрив. Просто не ми се случва да се задържа дълго до някоя, но това е защото аз така искам. Не сменям манекенките заради комплекси” – беше категоричен Сираков.

Христо Сираков и Зара
Христо Сираков и Зара

Той отказа да потвърди, че има връзка с полуиталианската красавица Клаудия и обясни, че се познават, но все таки не са заедно. Във всеки случай тя е от жените, на които или можеш да подариш целия си живот, или да изхвърлиш на улицата без да им дадеш дори и едно цвете – средно положение няма.

Като опитен познавач на женската душевност Христо Сираков коментира, че манталитета на българките се е променил доста в последните години. Истинските човешки отношения и любовта са заменени от мисълта за финансовите възможности на партньора, а това пречи на всички да бъдат щастливи.

„Иска ми се жените да станат каквито бяха преди, без задни мисли и притворство”, заключи Сираков.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0I_vDmqHRaI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *