Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ицо Папата и Цар Киро воюват кой да изтъргува циганските гласове по изборите

romiРомските босове цар Киро и Ицо Папата влязоха в открит сблъсък. Най- известните цигански лидери си разменят обвинения в тежки престъпления – убийства, отвличания, трафик на наркотици. От взаимните им нападки става ясно едно – има да се усвояват много пари покрай изборите наесен.

Цар Киро първи започна войната като обвини конкурента си Ицо Папата, че планирал да отвлече дъщеря му и да иска откуп от 3 млн.лева. Ромският бос от Катуница натопи Папата за връзки с бандата за отвличания „Наглите”. Според цар Киро, Папата е най- големият

Ицо Папата : Кирил Рашков вкарва хероин от Турция

Ицо Папата : Кирил Рашков вкарва хероин от Турция

 бандит в държавата и призова прокуратурата да се заеме с него.

Седмица след обвиненията на Кирил Рашков, който използва за своя трибуна „Директно” на Мартин Карбовски, Христо Върбанов – Папата приложи същата тактика срещу врага си. Костинбродският бизнесмен, на свой ред, заяви, че цар Киро се занимава с трафик на хероин от Турция. Върбанов стигна и по- далече – обвини Рашков, че поръчал убийството му.

Ромският конфликт между Папата и царя тлее вече няколко десетилетия. Христо Върбанов, който е член на мешарето, отрича „аристократичния” произход на Кирил Рашков и семейството му. Титлата „цар” всъщност е присъдена на боса от Катуница още по времето на социализма и тръгва от обстоен материал

Цар Киро : Ицо Папата искаше да отвлече дъщеря ми

Цар Киро : Ицо Папата искаше да отвлече дъщеря ми

в „Работническо дело”, където изкарват Рашков наследник на единственият признат от ромите цар. Изненадващата благосклонност на комунистическата върхушка към Кирил Рашков буди съмнения, че назначеният цар може би е бил агент на ДС.

Дясната ръка на Ицо Папата е лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев. Предполага се, че двамата въртят търговия с ромските гласове, което също се отнася и за Кирил Рашков. Това по всяка вероятност е и причината за ожесточената битка между двамата най- влиятелни ромски босове – Папата и цар Киро. Факт е, че както Рашков, така и Върбанов, въртят доста нелегални дейности, но никога не са били преследвани от никое правителство.

Ицо Папата твърди, че „Килърите“ имали поръчка за убийството му. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *