Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ицо Хазарта танцува, за да откупи детето си от майка му

Ицо Хазарта Ицо Хазарта води тежка война, за да вземе дъщеря си и да я отглежда сам, вместо да я прати в чужбина, разказаха негови приятели.

Първата му съпруга Диана живее в странство и твърдо отстоява желанието си да вземе при себе си дъщеря им Аделина. Ицо, който щедро скъсал брачния договор по време на развода, сега горчиво съжалява за тази си постъпка. Защото детето трябва да отиде при майка си, а той не е много убеден, че това е правилно за малката Ади. Ицо пацо доблеСпоред него детето има много повече шансове да бъде щастливо в собствената си страна, отколкото в непозната среда, в която тепърва трябва да се приспособява.

Музикантът е спечелил правата за попечителство над малката и се грижи добре за нея. Напълно ми е ясно, че едно дете не може без майка, нуждае се от майка, но преценям и че няма да бъде добре за него, ако остане само с нея. То не е куфар. Няма и как да си го подмятаме един на друг и да сменя държавите непрекъснато. Нека порасне и тогава само ще реши при кого иска да живее. Ицо не говори за причините за развода си и лаконично казва за Диана – тя сама поиска, а аз не можех да я спра.

Точно Ади е причината музикантът да танцува в „Денсинг старс“. Той се съгласил да участва в проекта, но поставил условие на получава по 7000 лева на седмица. Това е най-високият хонорар във формата, но пък не отива за глезотии, а е предназначен да осигури спокоен и сигурен живот на Ади. Ицо признава, че танцува в името на дъщеря си и колкото повече зрителите го оставят в предаването, толкова по-сигурен ще бъде за нейното бъдеще. Явно собствената му кариера не върви много добре, щом се е съгласил на такава сделка. Явно е и че и журито знае на каква цена играе румба той и е снизходително към него, дори на елиминации.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XA7oa8iqNJ0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *