Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Италианската мафия поръчала убийството на Брендо

Евелин Банев – Брендо

Шефовете на най – зловещото и могъщо разклонение на италианската мафия – Камора, вече са обявили награда за главата на Евелин Банев – Брендо. Според анонимни източници, кокаиновият крал на България ще бъде очистен веднага, щом пристъпи в затвора в Милано. Покушението щяло да бъде замазано под формата на инцидент или сбиване между затворниците.

Въпреки че подобни твърдения звучат твърде пресилени, според запознати действително няма никакво място за съмнение по отношение съдбата на Евелин Банев. Целта на премахването му е повече от ясна – ако бъде изправен пред съда в Милано е напълно възможно да натопи шефовете на италианската мафия, с чиято дейност е много добре запознат заради общия им бизнес.

Италиански полицаи

Информацията била подшушната от неизвестни сред високопоставените представители на специалните части у нас преди няколко дни. Евентуалната жертва на Камора – Брендо, също е подочул за готвения атентат, но към момента поне привидно е запазил пълно самообладание.

Според клюките, Брендо е натопен пред мафиотите от своя пряк конкурент в борбата за пазара на кокаин у нас Киро Японеца, който пък към момента бил с италианците в чудесни отношения.

Според оперативните данни, отначало в Камора се зарадвали, че друг ще им опере пешкира, защото всички медии гръмнаха, че основен организатор на канала за кока е именно Брендо. Малцина запознати обаче повярваха, че италианците ще се оставят да бъдат разигравани от балканските си колеги и на по – късен етап от разследването се изяснило, че конците се дърпат именно от Сицилия.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *