Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Исус Христос спасил певицата Кали от сигурна смърт

Исус Христос спасил Кали от смърт

Преди 21 години тежка участ застигнала певицата Кали, която се озовала между живота и смъртта след тежка катастрофа. В продължение на седмица никой не знаел дали ще оцелее, но с помощта на Исус Христос успяла да се върне в нашия свят.

„Когато сестра ми катастрофира се прибрах у дома и отправих гореща молитва към Бог, за да я спаси. След това легнах да спя, но в един момент усетих нещо неестествено навън, подобно на електрическа буря. Осъзнах, че съм на двора, а небете беше черно. Пред очите ми небесата се разтвориха и една стълба се спусна оттам. По стъпалата слезе висок човек с много мила физиономия и дълга коса. Беше облечен в сива дреха и мило ми се усмихна. Хвана ме за ръката и ми каза, да отидем заедно да излекуваме сестра ми”  – разказва братът на Кали  – Пламен, спомняйки си за онези тежки дни.

Исус Христос спасил Кали от смърт

Самата певица споделя, че смята оцеляването си в ужасната катастрофа за истинско чудо. Тя разказва, че през юли 1991 година решили да отидат на море с гаджето й. Тогава била на петнадесет години, а нейният любим със седемнадесет години по – голям. Нямало обществен превоз и поради това тръгнала на стоп към гара „Искър”.

Качила се в колата на някакво войниче, което се навило да й услужи, но не затворила добре вратата на автомобила. На моста над река Искър нестабилната „Лада 1500 S” занесла, и Кали изхвръкнала навън. Огромен пирон разпорил главата й, но все пак извадила късмет, защото минал на милиметри от окото й и само разкъсал кожата. В болницата станало ясно, че има фрактура на черепа, счупена ръка и разкъсани вътрешности. Изпаднала в кома и в продължение на около седмица никой не знаел дали ще оцелее.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GcPh_IoGxH0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *