Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Истинската любов в Къщата остана скрита

Надежд и НиколяДокато камерите стояха забучени във всеки жест на Боби и Цеце и страхливият мачо ту пускаше фитили на манекенката, ту се отдръпваше, една много тиха и много ненабиваща се в очите любов разцъфтя вътре.

Още при влизането си Лестер хареса Надежда и през цялото време не спря да я следи с очи, както и тя него. Двамата палуваха в басейна, той се хвърли на шега върху нея в леглото й, а в останалото време тайно от другите се докосваха, правейки се, че не се виждат. Надежда му сипваше първо на него, грижеше се да не излезе без шапка, а той се приближаваше да й помогне тихичко в кухнята. При един тайно уловен и излъчен епизод в късните часове, двамата си гукаха вън на студа, без да им пука, че температурата е под дулата. Те си представяха колко ще е хубаво да са вън и да няма камери, как ще танцуват танго на лунна светлина, държаха си ръцете и Надежда с усмивка отбеляза, че са като малки деца. Когато той я хвана за ръката, тя не е отдръпна, а я сгуши в неговата. В държанието й нямаше и помен от поведението на тризначка, а на момиче, което обича. Ще дойда и ще те намеря, обеща й Никола. Ама да не ме причака твоето гадже с някоя тояга. Няма, обеща му тя. Ние още не сме си изяснили отношенията и не сме ангажирани. Ех, ако нямаше камери…, въздъхна Никола. Аз също не бих те и целунала пред камери, прошепна Надежда. Тризначки самочувствиеЗащото зная после какво става по телевизията. И аз не бих, призна Никола, защото също зная. Двамата дълго стояха в студената градина и си мечтаха, хванати за ръце. А после той нежно я насочи към хола, за да се стоплят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Истинската любов в Къщата остана скрита

 1. peter nikolov Отговор

  12.12.2012 в 18:15

  защо почти не се даваха епизоди както с никола,така и с нед.слагаха акцент върху тъпотията пацо и тризначките.забравих и дими,жалко за него.но как да го запомня като за продуцентите акцентът е пацо и 3-значките.защо не извикахте пищова да защитава някой от тях.така простотията щеше да е по-пълна.

 2. peter nikolov Отговор

  12.12.2012 в 18:22

  защо почти не се даваха епизоди както с никола,така и с нед.слагаха акцент върху тъпотията( пацо и тризначките.)забравих за дими,жалко за него.но как да го запомня, като за продуцентите ,акцентът е пацо и 3-значките.защо не извикахте митьо-пищова да защитава някой от тях.така простотията щеше да е по-пълна.
  а интелигентността бе сложена на резервната скамейка да гледа мача от страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *