Искра Фидосова смъква 20 кила със зверска диета!

2
Искра Фидосова

Гранд дамата на българската политика Искра Фидосова се е подложила на унищожителна диета за отслабване, издават народни представители. Тя щяла да топи килограми в продължение на деветдесет дни, под вещото ръководство на стройната депесарка Петя Раева, която изготвила зверски хранителен режим за съратницата си.

По мнението на очаровани от инициативата депутати, Фидосова предприела решителната крачка, за да се хареса на премиера Бойко Борисов, към когото мятала замечтателни погледи от известно време насам.

Според сигурни източници, Раева гледала да не изсилва много – много нещата и основната цел на този етап, била Искра да отслабне с до двадесет килограма. За това била изготвена въвеждаща диета, според която масивната депутатка ще практикува разделно хранене в следващите три месеца. Русокосата Петя протегнала ръка за помощ, след като дълго време никой не искал да помогне на герберката  в борбата с ненужното тегло.

Петя Раева

„Ама искам да правиш каквото ти кажа. Трябва строго да спазваш всички предписания, за да стане работата. Сутрешния прием ще се ограничава до 2-3 ябълки или друг сладко – кисел плод. На обяд ще похапваш малко салатка и белтъци, а вечерята ще е съставена от зеленчуци и нищо повече” – наредила Раева, която наскоро издаде книга с диети за отслабване и самата тя заприлича на скелет, след като смъкна 33 кила за една година.

Според очевидци, Фидосова неохотно приела подаръка, но все пак обещала да изпълнява всичко както подобава, за да стигне до победа. По мнението на Раева обаче, проблемите на Искра не се дължат на прекаляване с храната и поради това съставената диета била съобразена със специфичните нужди на тялото й.

Подозрително настроени представители на ГЕРБ на секундата заподозряха Петя Раева в шпионаж. Според тях довереницата на Доган се умилквала със сладки обещания около Фидосова, за да се сприятели с нея и да измъква политически тайни, когато напълно спечели доверието й. Даже Раева използвала за претекст слабостта на депутатката от Монтана към ромската перла Софи Маринова, за която не е тайна, че е финансирана именно от ДПС.

„Няма начин да не се забърка с хората на Доган. Та тя е луда по певицата Софи Маринова, която получи шанс да стане известна именно покрай приближени до Сокола“ – многозначително клатят глави депутати.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=XulWKLb1njQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *