Ирина Флорин се разработи от любов

0

С три проекта едновременно се захванала Ирина Флорин, след като се върнала от морето. Тя прекарала чудесно и ако се съди по външния й вид, даже повече от чудесно. Дори се снима по голи цици, с което доказа, че още не е за пенсия сред красавиците. С пресен тен и много ентусиазъм певицата записва сингъл с денс музика и и едновременно работи по моден проект.

 Наскоро получила и предложение от сериозна компания да започне работа като интериорен дизайнер. На въпроса дали ще се справи с три неща едновременно, тя отговори, че са й поникнали крила и може и с много повече.

 Изпълнителката на „Цвят лилав“ е талантлива не само в пеенето. Втората й страст е рисуването и модата. И е на път да измести певческата й кариера. Тя като на шега започнала да помага за обзавеждането на домовете на приятели, а после започнали да я търсят и приятели на нейните приятели. Имала невероятен усет към цветовете, съчетанията на мебелите, украсата и чувството за свобода. В момента за услугите й се борят и хора от хайлайфа. Причината да е толкова вдъхновена от работата си и да се захваща с три неща едновременно е любовта.

Ирина признава, че отново е влюбена, но упорито крие човека до себе си. Той пък и давал онова вдъхновение, което те кара не да вървиш, а да летиш. Отворила съм си всички сетива за красивото и доброто – твърди певицата, която не винаги е била щастлива в личния си живот и изживя няколко драми, едната от които с Кеворк Кеворкян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PQH4TkbnkMw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *