Ирина Флорин: Гаджето ми е на възрастта на Пламен!

0

Ирина ФлоринЯвно с наближаването на края на заточението, участниците във ВИП Брадър  стават все по-освободени и вече предвкусват чара на свободата. Маските падат и всички се отпускат. Една от последните се отпусна Ирина Флорин, което над месец беше напълно безлична и зрителите даже не забелязваха, че е там.

Тя получи задача да направи романтична разходка с Пламен в градинката и двамата се юрнаха в името на бюджета да обикалят тясното пространство хванати под ръка. Любопитният Пламен веднага я закачи на тема мъже и гаджета, но този път тя не беше уклончива, а направо си каза. Имам човек в живота си. Той е …няма да кажа разбира се кой е, но с него ми е много хубаво. Връзката ни е едва от няколко месеца,  но с него се чувствам лека като перце, доволна и щастлива.

Ще заживеете ли заедно, наостри уши Пламен. Рано е да се каже. Той е малко по-голям от теб, имаме разлика във възрастта. Но ако усетя, че той е човекът, с когото искам да остарея, ще заживеем заедно. Ако не го усетя, ще си бъдем просто гаджета. Тези неща не се планират, те просто се усещат. Така намираш точния човек.

Ирина не знае, че тайната й не е никаква тайна и малко след като влезе в Къщата, медиите разкриха новата й любов. Той е банкер на 36 години и е в управителния съвет на една от най-големите български банки. Доста заможен, симпатичен и най-важното свободен мъж. Който е влюбен в нея и с нетърпение чака да излезе от предаването, за да продължат с романтиката и срещите. А може би и още нещо.

Ирина Флорин с един от най- големите си хитове. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZjTJQd5bUfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *