Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ирен сключила договор след Брадъра да играе във филм със сина си?

В най-новия скандал между Иван Ласкин и Ирен и Владо, малкият Данаилов никак не приличаше на смиреното богоугодно момченце, готово да даде и другата си буза, ако бъде ударен по едната. Той нарече Иван Ласкин некадърник, психар, тъп пияница, арогантен и неуспял артист.

Ласкин едва удържа нервите си, но като се сети за камерите не хукна пак да се разправя с младия, подскачащ около него като петел опонент. Владко обаче набра смелост и на два пъти го подкани да си излезе от къщата. Показа му вратата и рече – излез, ама не ти стиска. Никой не те знае като актьор, а като човек си мани мани. В схватката се включи и кротката му майка, която първо реши да защити детето си, а после себе си, защото беше наречена некадърна актриса. Кой? Аз? Некадърна? Ти знаеш ли колко награди имам бе? Знаеш ли коя съм аз? Знаеш ли в колко филма съм играла? Майка и син се съюзиха и натикаха Ласкин в миша дупка. Алкохолик с алкохолика ти, довърши го Ирен. Пиеш от сутрин до вечер. Това човек на изкуството ли е?

 Внезапно Влади извика „Има само един добър актьор в България и той се казва Стефан Данаилов“. След което победоносно изгледа опонента си и се усамоти с майка си да направят разбор на ситуацията. Добре играеш, похвали го тя. Всички те видяха и ръкопляскат. И аз го изиграх добре, нали? Тук камерата прекъсна разговора между двамата, но всички зрители останаха с впечатление, че майка и син не се целят само в отмъщението, а имат и друга цел. Да бъдат забелязани и Ирен да се върне с гръм на българската сцена, а Влади да докаже, че е по-добър артист от баща си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ирен сключила договор след Брадъра да играе във филм със сина си?

  1. Геновева Отговор

    05.10.2012 в 15:41

    На тия двамата психотропните гъби са им е..ли мамата на мозъците.Пръдьото си призна какво е вземал,така че в главата му е боза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *