Ирен Кривошиева се жени за 6-и път?

1
Ирен Кривошиева

Немирната до безкрайност Ирен Кривошиева заби поредно гадже, докладваха бдителни репортери. Преди ден тя била забелязана да се измъква от дома си в Зона Б 5 с млад мъж, който спокойно можел да й бъде син. Двамата се държали хванати за ръце и непрекъснато се гледали влюбено в очите.

Според свидетели на нежната сцена, човекът бил поне с петнадесет години по – млад от 56 годишната акртиса. Това обаче явно съвсем не притеснявало Ирен, която през бурния си живот е натрупала солиден актив от цели пет брака. Според паметливи хроникьори, Кривошиева е абсолютният и ненадминат рекордьор по брой бракосъчетания в артистичните среди у нас.

Ирен и Владко

Един от най – интересните моменти в битието на популярната актриса е факта, че единственото и дете Владимир не е от някой от петте й съпрузи, а от любовната й връзка с колегата й Стефан Данаилов. Преди няколко месеца около тази афера се образува истински скандал и изпълнителят на главната роля в „Дами канят” призна, че Владко действително е негов син.

Според последните клюки, въпреки вече достолепната си възраст, актрисата най – вероятно ще сключи своя шести пореден брак с новата си изгора. Самата тя неведнъж е заявявала пред обществото, че като се влюби няма какво да я спре.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9CPs9jk4oBI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *