Ирен Кривошиева: Още обичам Стефан и съм готова да простя!

4
Ирен Кривошиева

След излизането си от къщата на ВИП Брадър, Ирен Кривошиева и синът й Владимир Данаилов буквално изпаднаха в езотерично откровение и изляха буйни потоци от невероятни истини за своето семейно минало. Актрисата разказа своята драматична история и заяви уверено, че въпреки огромната болка все още обича своя мъчител Стефан Данаилов и е склонна да забрави.

„Още съм влюбена в Стефан Данаилови ще продължавам да го обичам. С участието си в къщата не исках да го нараня и не смятам, че имам вина за разклатеното му здраве. За това е виновна онази неговата Мария, ама той си знае защо” – сподели Ирен буквално часове след напускането на Нови хан.

Владимир Данаилов

Припомняме, че Кривошиева и Владко буквално взривиха България с участието си в телевизионната форма, защото освен с налудничавите идеи на младия пророк, двамата забавляваха зрителите и с разбулването на страшните тайни от техния собствен живот. Поведението им докара Стефан Данаилов до тежко болестно състояние и той заяви официално, че се чувства разсипан. Двамата обаче продължават да твърдят, че целта им съвсем не е била да си отмъщават на заслужилият артист.

„Никога не съм искала да развеждам Стефан с Мария. Аз не я харесвам, но право на негов избор е да живее с когото си иска. Той обаче така и не можа да превъзмогне чувството за вина, което изпитва към съпругата си. Аз го обичам безкрайно много, повече от себе си дори. Колкото повече той потъва в нищото, аз толкова повече се влюбвам в него. Никога не съм искала да му преча” – казва Кривошиева.

Тя допълва, че в къщата израснала страшно много и въпреки богатия си житейски опит, научила куп нови неща. За двуседмичното си участие успяла да се научи да бъде откровена и да не задържа в себе си това, което само напъва да излезе на бял свят.

Стефан Данаилов

Точно в този момент в разговора се намесва и Владко Данаилов който ни в клин, ни в ръкав заявява, че човек трябва да е наистина луд, за да живее с баща му в една къща. Подобно нещо той определи като „житейска слепота”. Защото с него не можело да се живее нормално, понеже не оставял никакъв избор на хората.

Ирен Кривошиева прекъсва излиянието на нараненото си дете и обявява, че тя също е зле със здравето, пък от Съюза на артистите защитавали само Стефан. А тя имала аритмия и всеки момент можело да я сполети най – лошото. Защото според Влади болестта е наказание от Бог, чиято цел е да накара човека да прогледне.

Още по – интересно стана, когато Ирен заяви, че ВИП Брадър за нея е нещо като чистилище, в което започнало пречистването на нейната душа. Сега си имала нов приятел, който навярно ще стане шестият пореден съпруг. Той се казва Емил, но актрисата все още не му се е обадила след излизането на свобода. Дори вътре съвсем не се сещала за него.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *