Ирен Кривошиева искала още деца от Стефан Данаилов

2

Любовната афера между артиста, в който всички жени бяха влюбени преди години и тогавашната млада звезда от „Сълза и смях“ Ирен Кривошиева, била пресътворена по-късно и на сцената. Ирен преследвала Стефан Данаилов, защото го боготворяла и умирала от любов по него.

Той също си паднал по нежното девойче и морал-  не морал изкарали доста страстна връзка, от която се появил синът им Владимир. Точно този факт отрезвил Ламбо. Той не искал да прави скандали, не искал да се развежда с жена си Мария, решил, че Ирен е твърде лекомислена и непредсказуема и сложил точка на романтичната история. Дори не признал сина си и до ден днешен не го е направил.

В началото Ирен не му искала бащинството, а когато далеч по-късно го обявила на всеослушание, той отговорил – нямам син. Дамата на сърцето му отишла в САЩ и там отгледала детето му което познава баща си само от филмите. Актриса доверила любовната си история на известна българска сценаристка, която толкова се трогнала, че написала сценарий по нея. Пиесата се играла няколко сезона в Пернишкия театър. В нея се преплитали историите и на други хора от артистичния свят, естествено със сменени имена.

 Толкова го обичам, че искам да му родя още деца, признала Кривошиева. Той е велик човек и трябва да бъде продължен в историята. За нейна изненада синът й Владимир ни май-малко не се интересувал от сцената. Той наистина е красив като баща си, но е религиозен, попаднал е под влиянието на църквата и заедно с приятелката си искат да променят света. Често се облича като клошар, задоволява се с най-необходимото, чаровен е, но странен и това може би се дължи на двамата му родители. Единият, който не иска да чуе за него и другият, който го задушавал с любовта си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-Qx6U6WnS-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Тогава му е било хубаво,а после като забременяла ,ИЗБЯГАЛ.Кой е виновен Владо да е такъв???????????????????????????????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *