Йоана пак се хвана за чашката и дрогата

0

IOANA-BRADARПевицата Йоана, за която хората си спомниха по време на последния „Биг Брадър“, е възстановила лошите си навици, заради които уж страшно се разкая в риалитито и обеща, че повече няма да прави така. Точно страстта й към дрогата, алкохола и безразборните връзки стана причина тя да се разведе с бащата на двете си чудесни деца. Това тя призна сама в шоуто и там се зарече да не пипа повече кокаин и да стане нов човек, пише „Всеки ден“.

 

Такова беше и условието на продуцентите да я вземат. Никакви наркотици вътре, никакво припадане от препиване, никакви съмнителни хапчета. Хапчетата тя все пак ги вкара вътре и това си личеше от поведението й – ту депресирано, ту войнствено и скандалджийско. В Брадъра тя призна, че е продължила с белия прах дори след раждането на децата и понякога се прибирала призори, или изобщо не се прибирала.

 

Безкрайно търпеливият й съпруг – композиторът Ясен Козев не издържа на напрежението и се разведе след дългите опити да я откаже от дрогата и да й помогне. Дори съдът даде попечителството над децата на на него, а майката отиде да дави мъката си с алкохол.

 

Сега Йоана успя временно да се закрепи и да се пречисти. Дори взе децата да си ги гледа, но на няколко пъти ги забрави в детската градина.

 

В момента обаче малчуганите са пак при баща си, тъй като тя се върнала към старите си навици, твърдят познати на двойката. Ясен чака трето дете от приятелката си, но си взел отрочетата обратно и тя се грижела и за тях. А чудото при бившата му траяло ден до пладне. В последния месец Йоана отново го е подкарала както си знае – всяка нощ купон, пиене, дрога и ухажори.

 

Певицата посрещала почти всеки ден зората в някой столичен клуб и често осъмвала по обед в прегръдките или в леглото на напълно непознати мъже.

 

Йоана винаги я е дърпал надолу животът, тя започва да пие и да се весели и не знае кога да спре и запоите й продължават с месеци, твърдят приятели на бившето семейство. Те твърдят, че причина за всичко това са амбициите й, провалената кариера и липсата на стабилен мъж до нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/lb–JkG58hM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *