Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Инженер цери с жива вода

Иконите в Руската църква нашепват рецепта за жива вода на нашенски инженер…

Софиянецът Никола Узунов прави чудодеен елексир – жива вода, която  по думите му лекува почти всичко. Рецепта за цяра му споделили иконите от Руската църква. Според софиянеца иконите му проговарят и диктуват, как да използва своята сила, за да сътвори чудодейния цяр и да помага на хората. Специалистът от Института по физикална радиестезия д-р Орлин Драганов е изследвал течността и я определил като лечебна. Животът на машинния инжинер Никола Узунов  се преобръща на 180 градуса, когато през 1993г. чрез познати медиуми се среща с извънземни от планетата Алфа Сириус. Според Узунов чуждоземците са енергийни образи около 2.5 м. високи със светли коси и  светли очи. Инжинерът счита, че извънземната раса е посетила нашата планета, за да осъществи невиждан по рода си експеримент със  земно население, което трябвало да премине в друго измерение.

Нашенец цери с жива вода…

Това споделя Николай Узунов на базата на личния си опит, който е комуникирал с извънземен разум до 1998г. Той твърди, че е общувал с : „висши духовни същества, ръководени от Исус Христос“. Сред неговите енергийни дружки били Петър Дънов, св. Николай Чудотворец, св. Мина и др. Инженерът констатира, че благодарение на контактите си с тях,  днес той е способен да разчете в рамките на 5 минути по аурата на хората техните грижи и тревоги и да ги изцери само с молитва. Николай Узунов призовавал светците, а те му вливали част от тяхната енергия и по този начин той променял съдбите на хората.

Николай Узунов разказва, че за възможностите си разбира,  след като посещава Руската църква и иконите му проговарят и нашепват за неговите чудодейни сили, които да реализира чрез невиждания по рода си цяр – жива вода. Инженерът изпробвал способностите си първо върху близки и приятели и така сам се убеждава в невероятната енергийна мощ, с която сега помага на множество хора.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Инженер цери с жива вода

  1. George Отговор

    11.02.2013 в 12:13

    Зад всяка Икона стои демон , зада Дънов също , този да не намества хрристиянството защото както той , така и православието което е византиска религия и проклятие за България нямат нищо общо с Бог и Кръста на Голгота .

  2. Иван Илчев Отговор

    03.10.2016 в 21:02

    Попаднах на няколко интересни книги за алкалната вода, и се оказва, че е позната в доста страни. както и има доста различни свойства от описаните в статията :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *