Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Инженер лекува с червено вино разредено с третирана вода

инж. Живко Желев

Инженер лекува с древен тракийски ритуал, наречен Орфеево винопеене. Живко Желев цери стрес, заболявания на нервната и двигателната система чрез консумация на червено вино, разредено с третирана вода.

Лечителят е патентовал уред, който изследва въздействието на заредена вода върху човека. Апаратът ще бъде представен след броени дни в Европарламента, съобщи самият Желев.

Уредът е патентован през 1998 от проф. Антон Антонов и инженерите Живко Желев и Татяна Гълъбова. Проучванията на проф. Антонов започват преди повече от 25 г. Професорът проследил измененията, които настъпват във водата под въздействието на биофизично и магнитно поле.

Откритието обяснява метода на Орфеевото винопеене. Той е следният: определено количество вода се обработва, като й се предава информация чрез говорене, пеене, танцуване или загръщане на съда с рисунка или надпис, който поддържа послание.

червено вино

След това няколко капки от обработената вода се смесват с червено вино, за да се получи лековита течност. 58-годишният Живко Желев изпробвал метода върху себе си. Преди 15 години се чувствал физически нестабилен след прекаран инфаркт, имал и аритмия. „Започнах ежедневно да пия вино, премесено с обработена вода. Излекувах се и от години нямам проблеми“, казва инж. Желев.

Ефектът на Орфеево винопеене се обяснява с откритията, че водата в жива. Експерименти в тази област се извършват от десетилетия в лаборатории по целия свят. Японски, американски, австрийски и български учени достигат до извода, че безцветната течност умее да чува, вижда и възприема информация.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Инженер лекува с червено вино разредено с третирана вода

 1. Румен Илиев Отговор

  06.03.2015 в 15:33

  моля за координати на проф Живко Желев

 2. Димитров Отговор

  30.07.2016 в 10:22

  Намерили сте къде да го представите, в европарламента xd, според мен някъде в Москва в момента би имало по-голям ефект, но нали сме европейци ;d вие си знаете.

 3. Груйо Отговор

  01.10.2017 в 9:13

  В НАЦИД няма данни за този самозван „професор“. Я напишете на кой университет е професор?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *