Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Инвеститори напускат България заради некадърното й управление – видео

ПартньорствоЗа абсолютен и доста заплашителен отлив на капитали от България алармира от първата си страница вестник “Пари”. Според колегите от профилираното издание става въпрос за десетки чужди инвеститори  у нас, които възнамерявали да оттеглят бизнеса си и трайно да напуснат България.

Причината, която визират всички е една единствена – некадърното управление на кабинета на Бойко Борисов. Колкото и скандално да звучи това било правителство, което не помагало, а съсипвало бизнеса. ИнвестицииЕжедневно експертите на премиера се чудели как постоянно да точат пари от бизнеса, как да увеличат данъците, да налагат мита и такси, да лицензират браншове и пр., и пр. От чисто икономически съображения можело да се каже, че държавата ни е под финансова диктатура. А така бизнес не се прави!

Ако тази заплашителна тенденция се запази, експертите от червеникавия вестник са убедени, че българската икономика ще изпадне в колапс, а до зимата ще “умре” тотално. Черната прогноза била напълно реална и, ако властта продължава да я подценява, краят й можело да се окаже фатален. Злато“Пари” предлага да се започнат моментални консултации с хората, които наливат пари в икономиката ни и създават работни места за решаване на проблема. Имало шанс нещата да се решат по мирен път, но трябвало единство и доста кардинални действия от страна на държавата в полза не на нея, а на частния сектор.

Какво е управлението на страната – преценете от следващото ВИДЕО :

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *