Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Интернет магия уби мъж

Мними магове развалят заклинания в мрежата

Дали интернет магиите действат? И още как, поне според разказа на анонимна жена в мрежата. В изповед тя признава, че вещерските й умения, които тя приложила през интернет, едва не коствали живота на желания от нея мъж.

Тъй като въпросният младеж не обръщал кой знае какво внимание на пишман вещицата, в изблик на отчайваща любов тя му направила магия. Естествено не очаквала, че ще подейства. Жената се притеснявала да потърси истински маг и решила да се справи със ситуацията. Открила няколко заклинания във виртуалното пространство, пратила му ги във вид на електронно писмо и чудото станало.

Мъжът започнал да общува с нея. Само след няколко месеца той, който до вчера не забелязвал присъствието й, вече бил лудо влюбен в нея. Искал да живеят заедно. Но започнали заплахите. Господинът заявил, че ако не се съберат под един покрив, ще сложи край на живота си. Дори размятал заплашително нож. Жената изпаднала в шок – вече не искала психясалия си възлюбен.

Магиите по интернет убиват……….

Разбира се на помощ винаги се появяват и мними магове, които развалят заклинания само с едно натискане на мишката.

Правенето на магии и премахването на последиците от тях е познато от хиляди години. Оказва се, че и тази област се развива и осъвременява – магове стават хакери на човешки съдби. Начинът е прост. Човек може просто да попълни електронна бланка и да изпрати желанието си по електронен път. За целта предварително трябва да преведена и определена парична сума, която обикновено започва от 10 лева – таван на тарифата няма.

Маговете не забъркват отвари в огромен казан – нещата вече са модерни. Връщат писмо с щастливата новина : “ Изчистени сме. Вече нямате магия.“ Чрез виртуалното пространство всеки може да разбере дали е омагьосан.

В крайна сметка се оказва, че анонимни магове разполагат с личните данни на вярващите. Какви ли магии и шмекери правят след това с тях?


ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *