Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Инфекция убила бебето на Мия Сантова

Миа СантоваИнфекция погубила нероденото  бебе на Миа Сантова. Тя проговори чак сега, след като дълги месеци беше отдадена на скръбта си. Истината разкри самата водеща  в предаването „Усещане за жена“ по TV7. „

Всичко се случи за една нощ. Дотогава всичко при нас си  беше нормално, усещах бебчето как рита, как се обръща, говорех си с него. А после изведнъж тишина. То не ми отговаряше. Не риташе, не го усещах. Хукнахме към болницата, но беше късно,  нямаше тонове. Наложи се да го раждам, но мъртво . После ми обясниха, че е станала някакава инфекция, но каквото и да обясняваш на една майка, загубата е огромна, разплака се телевизионерката в ефир.  Точно в тази кошмарна  нощ остарях с цели десет години.Целият товар на света, цялата мъка бяха легнали на плещите ми.

След годината, в която загубих баща си, тази е следващата най-страшна в  моя живот. Много е тежко, много е страшно и се надявам, че времето ще ме поизлекува.  Поне казват, че времето лекува.

Миа призна, че много ще се радва, ако някой ден си има здраво детенце и бременността протече нормално. Бащата на бебето  Светослав, с когото тя живее, я успокоява, че това ще се случи, просто трябва да бъдат търпеливи и да се надяват.

Припомняме, че нещастието с Мия се случи в края на лятото. Тогава тя се затвори вкъщи, отказа да говори с когото и да било, дори с колежките си и даже доста време не се появи на работа. Сега вече малко се е съвзела и смята да се върне към ежедневните си задачи. Но мъката още е в сърцето й. И няма лесно да си отиде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *