Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Икона на Света Богородица заплака в Бургас

Свещеници вещаят лошо знамение

Иконата на Света Богородица заплака

Иконата на Света Богородица заплака

Пресветите отци от църква „Св. Св. Кирил и Методий” в Бургас станаха свидетели на истинско чудо през последните дни. Според техните разкази, иконата на Света Богородица наскоро е заплакала с истински сълзи и това най – вероятно е лошо знамение.

Отец Петър от храма разказва, че иконата в момента е поставена в параклис, намиращ се близо до църквата. Света Богородица се разплакала, докато я премествали от черквата в параклиса, а свидетелите на чудото останали силно изненадани от това.

Вълшебната икона на Света Богородица Троеручица

Вълшебната икона на Света Богородица Троеручица

„Жените, които чистят нашия храм, забелязали две или три сълзи. Аз мисля, че това е лошо знамение и в близко бъдеще ще ни сполети наистина голямо нещастие. Това е знак от Бога, който ни е пратен или защото храмът ни се руши, или защото в близко бъдеще нещо лошо ще стане. Ние ще се молим по – силно, за да ни пощади Господ” – сподели отец Петър.

Подобно знамение бе изпратено и в Троянския манастир, където скоро след смъртта на патриарх Максим Богородица Троеручица започна да твори истински чудеса. Служители от манастира разкриха, че не един или двама са намерили своето изцеление, след като са се помолили горещо на Божията майка.

Виж за подобен случай в Русия:

http://www.youtube.com/watch?v=uScxIoj6x5U

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *