Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Икебаната: Имах еротичен сън с Жени Калканджиева!

Икебаната парите не са всичкоСънувах еротичен сън. Жени ми действаше като магнит. В тази жена има толкова много сексуалност и я излъчва така силно, че без да искам я прихванах, призна си Деян Неделчев.

Гледах да я избягвам, защото наистина ми действаше много силно. Но неизбежното се случи. Цяла седмица бяхме вързани. Ходехме заедно навсякъде. Дори до банята. Аз стоях отвън, защото нямах право да се отдалечавам, а съм човек, който спазва  правилата. Чувах шума на водата, усещах миризмата на душ гела й. Когато излезеше, от нея се разнасяше като облак приятно ухание. После се къпех аз, а тя ме чакаше. Беше ми приятно да ме чака.

Жени ядосанаЗнаете, че отношението ми към жените е чисто приятелско, но на нейния чар просто не издържах. Една нощ я сънувах. Сънят беше много ярък. И се възбудих. Това си е нощна полюция, но се стреснах, защото се изпуснах в пижамата и помислих в първия момент, че съм се напишкал. А после ми стана едно леко и хубаво. Както винаги след секс. Нормално е. Толкова време сме затворени. А сутринта не смеех да погледна Жени в очите. Сякаш тя можеше да знае какво съм сънувал. Неудобно ми беше все пак.

За разлика от неудобството на Икебаната, Жени пък разказа със смях, че е сънувала Андрей в леглото си. И тя беше на пост и молитва, излезе само веднъж от Къртицата и съвсем нормално хормоните ударили и нея. Без да може да обясни защо, тя пък обясни как се гушкала насън с Андрей. Защо пък точно с него? – запита се тя. Явно дълбоко в душата си съм мазохистка, защото той ни даваше най-трудните мисии.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *