Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Идиотите на работа по – вредни от цигарите и алкохола

Идиот на работа

Общуването с глупаци се отразява пагубно на здравето

Ежедневното общуване с идиоти на работа е в пъти по – опасно за здравето от тютюнопушенето или злоупотребата с огромни количества алкохол. Това показват резултатите от изследване, проведено през 2006-а от Медицинския университет в Швеция. Автор на научния труд бе многоуважаемата доктор Аниерсон, която тогава проведе изследване върху причините за инфаркт у петстотин души.

Шест години по – късно, д-р Аниерсон установи, че ситуацията в това отношение не е променена изобщо. Въпреки навлизането на все по – нови и модерни технологии, налагащи съкращаването на ненужен персонал, идиотщината на работното място продължава да е сред основните фактори, застрашаващи живота и здравето на хората.

Още един идиот

По време на изследването сред прекаралите инфаркт беше установено, че почти при три четвърти от тях основните проблеми не идвали нито от безпаричие, нито от нещастен живот в семейството. Виновни за тежкото им състояние били именно колегите – идиоти, които правели от живота им ад.

Стресът от малоумните постъпки на окръжаващите рано или късно натоварвал сърцето прекомерно и то не можело да понесе следващите един след друг удари. Най – честата причина за предизвикани от колегите тревоги било прикриването на техните действия пред шефовете, за да не бъдат уволнени. По този начин нормалните хора били принудени да плащат със здравето си за грешките на другите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DNYNI5Mdw7Y

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *