Идиот застреля куче пред 15 малки деца

2
Идиот застреля куче пред 15 малки деца

Неизвестен мъж застреля бездомно куче с пистолет, пред погледите на петнадесет малки деца в Русе днес. Инцидентът станал в непосредствена близост до детска площадка, където хлапетата си играели в късния следобед.

Очевидци на престрелката разказват, че само истинско чудо е спасило малчуганите и работата се разминала без ранени. Пострадал сериозно единствено бездомният пес, когото пристигналите на произшествието ченгета, намерили окъпан в кръв и с огромна огнестрелна рана в тялото.

Бездомни кучета

Сигнал в полицията подали жители на квартал „Чародейка”, които в този момент се прибирали от работа. Гражданите чули силни изстрели и усетили, че става нещо нередно. Един от тях веднага се обадил на тел. 112 и съобщил за инцидента.

„Някои от хлапетата направо си изкараха акъла, ужас! Кучето лежеше цялото в кръв и децата се изплашиха страшно много. Не знам дали са обърнали внимание на самите гърмежи, но видът на убитото животно ги потресе наистина” – разказва пенсионираната счетоводителка Мария Рускова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-Giyz6BxrZA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Птостотията и грешните разбирания в БГ са нещо нормално,но убийството на живо същество(макар и куче) пред 15 деца,няма никакво оправдание!!!! Днес е този човек и това куче,а утре ще е някой друг и нечие ДЕТЕ! Пзете децата на България!! Аз не съм природозащитник,който заема страната на бездомните кучета,напротив-опитвам се да предпазя нечие дете с този коментар.Замислете се родители!!! Ако утре толкова хладнокръвно нечие дете заеме мястото на кучето?????

  2. Да ги трепят! Изядоха вече няколко пенсионери.
    Кога ядат хора никой нищо не казва а кога псе умре човека бил идиот.
    Ами ако се е защитавал!!!
    И крайно време е журналистите да спрат с махленския език и да се научат как да пишат „сензационните“ си блудкажи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *