Ицо Стоте Манекенки ще прави бебе на плеймейтка

0

ico-bilqnaБизнесменът Христо Сираков се появи гордо на телевизионния екран с новата си любов Биляна Евгениева 33-години по-младата от него красавица зае почетното второ място на последния конкурс „Мис Плеймейт“.

Оказа се, че Ицо не забърсал дамата на конкурса, какъвто му е навикът, а двамата се познавали от по-рано. Той ми знаеше отнякъде телефона, обади ми се и ме покани на вечеря, призна Биляна. Оказа се и че двамата вече живеят заедно и даже са ходили тук там на еротични екскурзии.

Сираков каза, че конкурсът не бил нагласен, иначе любимата му щяла да вземе първото място. А тя се класирала втора, но той и така е харесвал. Не й подарявал никакви подаръци. В отговор плейметката показа ръката си, на която блестеше огромен годежен пръстен. Ицо й го подарил в Италия и й казал „Ето ти пръстенчето“. Което за нея означава, че са се сгодили.

Защо пък да не й купя пръстен, каза отбранително той. Бизнесменът допълни, че изобщо не правят се*с, а Биляна мило го поправи, че правят толкова, колкото трябва. И тя се чувства щастлива със силен мъж до себе си.

Сираков обясни, че отдавна не е имал връзка с жена, Зара му била последната и било крайно време да си има някоя, която да го чака вкъщи.

Според плановете тя не само ще го чака, но и ще работи във фирмата му. В момента изучавала усилено италиански и английски. Освен това искала да му роди дете. Бохемът поклати глава в знак на съгласие.

Та тя самата е дете, възкликна Сашо Кадиев, ти две ли ще гледаш вкъщи, но Ицо отново сви рамене. 33 години разлика не го притеснявали и му било много добре.

Той има малък син от Ирен Онтева и сам се грижи за него, докато тя обикаля света. Явно е решил, че е крайно време да има още едно дете, докато все още може да го направи. Биляна пък няма нищо против да му го роди и изглежда страшно влюбена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_OtEyyH3_C0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *