Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И жените мечтаят за брутален секс

И жените мечтаят за брутален секс

Изпълненото с нечисти помисли мъжко съзнание, доста често предизвиква нежните женски устни да изричат грозни думи по адрес на косматите гринговци. Тези несъвместими с манталитета на една истинска дама слова, най – често се явяват като следствие от позорните мераци на самците, чиито умове бъкат от ужасни истерии за брутален и необратим секс

Опитни сексолози обаче смело твърдят, че са успели да открият тайната на женската сексуалност. Те изказват категоричното мнение, че въпреки привидната си благост, жените са също толкова кръвожадни в леглото, колкото и набедените си за зверове съпрузи.

И жените мечтаят за брутален секс

При тях обаче, скритият нагон първо трябвало да се отключи с подходящи методи, които ще ги накарат не само да желаят отхвърляните до момента ласки, но и със сълзи на очи да молят за участие дори и в най – позорните и срамни сцени.

Според изследователите, на първо място жената трябва да бъде умело предразположена и накарана да се отпусне. Подходящите методи за това са няколко, като сред тях се открояват изпиването на някоя и друга чашка с ракия, закупуването на скъпо бижу и не на последно място – пускането на порно филм.

Методът с ракията бил препоръчителен за експерименти с по – млади създания, които не носят на алкохол и се опиянчват по най – лесния начин. При всички положения, пиячката притъпявала чувството за свян у индивидите и ги карала да забравят за всички задръжки.

Вторият способ със скъпото бижу за подарък, е целесъобразен при съблазняването на жени в зряла възраст, които трудно можеш да излъжеш с голи приказки, подчертават  професорите. Паричната стойност на армагана щяла да ги застави да изпитват най – малкото уважение и страхопочитание, което в опитните ръце може да се превърне в нещо доста по – сериозно.

Третата техника е особено подходяща за дами в по – напреднала възраст, тъй като на тези години и особено в климактериума, жените имали доста развинтена фантазия. Придобитата визуална представа от добрата сцена можела да възбуди страстите дори и на най – заспалата лелка и да я превърне в тигрица, която с нокти и зъби се мята към гърлото на жертвата.

Това далеч не са всички възможни методи за склоняване на една жена към по – хард преживявания, завършват доклада си изследователите. Общият брой на техниките надхвърля няколко хиляди и на практика не е възможно да бъдат описани всички. В крайна сметка се оказва, че всяка жена също мечтае за мръснишки преживявания в леглото, но естествения им свян и консервативно възпитание, доста често са непреодолима пречка пред осъществяването на еротичните фантазии.

Един познавач на женската душевност:

http://www.youtube.com/watch?v=bnrmJLsOi1I

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *