И жената на варненския кмет му би шута

0

Кирил ЙордановВарненският кмет Кирил Йорданов загуби поста си, а сега е на път да загуби и съпругата си. Силиконовата Леночка, за която той се ожени преди 11 години, нямала никакво намерение да стои при детронирания си съпруг.

Елена е бивша съпруга на руския милионер Марат Валеев. Тя набързо му родила две деца и зарила огъня, влюбвайки се страстно или по сметка в Йорданов. Тя не се захласнала по парите му, защото си имала достатъчно след развода, а хвърлила око на поста му, който практически й давал широко поле на действие. Дамата вложила 10 милиона евро в собствен бизнес във Варна и започнала да трупа печалби. протести ВарнаТя родила дете и на Йорданов, но с него се занимавали бавачки, а тя с бизнеса си.

Отношенията между двамата обаче охладнели през последните години, тъй като кметът обичал повече руската водка отколкото руската си съпруга. Елена заминала с децата за Швейцария, където те учат и управлявала бизнеса си оттам. Отношенията между съпрузите толкова охладнели, че когато се връщала във Варна, дамата се прибирала не в семейното ложе, а в собствената си къща край Морската градина. Мнозина твърдят, че Йорданов е сключил брак по сметка, защото чрез силиконовата красавица можел да узакони откраднатите от варненци милиони. Чрез многото си фирми тя изпирала всеки лев. Сега обаче дамата си иска свободата и нищо чудно да подаде молба за развод. Сделката със съпруга й не я устройва повече, след като той не е кмет и въпреки че двамата отдавна не живеят заедно и тя има свободата да си ходи с когото си поиска, била решила да се освободи от пияния си мъж. Интересното в случая е как ще си делят милионите, или сделката ще стане на четири очи, защото не е за пред съда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wMrtGUH-GeY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *