И Волен Сидеров осребри участието си във властта: купи си апартамент за 240 бона!

3

volen-siderov1Skandalno.net И Волен Сидеров, който влезе във властта благодарение на това, че дърпаше до скъсване най-болезнената струна на онеправданите в България, не си губи времето напразно. Дето се вика – едва влязъл във властта вече е собственик на ново семейно гнездо на стойност от „скромните” 240 хиляди лева. И това не е пределът на инвестицията на Волен и благоверната му Капка. Мебелите и въобще – обзавеждането в него – всичко е марково и поръчково.

Дучето Волен, който абсолютно съзнателно имитира жестовете и излъчването на фюрера Хитлер, вече изгуби търпение и започна да осребрява участието си във властта. Но той не е никакво изключение. Неотдавна е безработната

Изглед от апартамента на Сидеров!
Изглед от апартамента на Сидеров!

бесепарка Татяна Дончева стана щастлива собственичка на още по-скъп апартамент – втори поред, в столицата. Тя пък е представителка на партия, която уж защитава най-онеправданите в тази държава. По-големите във властта – на по-високи позиции, играят още по на едро – те трупат от незаконни и полузаконни кръгови операции, от рушвети и комисионнин зелени пачки у нас и в чужбина в количества, които обикновеният българин дори не може да си прадстави как биха изглеждали пред очите му.

Оказва се още, че за булката Сидерова – Капка, най-любимото занимание е да пръсне по няколко хилядарки само при

Волен осребри подобаващо участието си във властта!
Волен осребри подобаващо участието си във властта!

един шопинг тур из бутиците на София. Няма лошо. Дай боже всекиму. Но хората се дразнят ужасно, защото знаят, че подобни имотни успехи в живота не са никак, ама никак постижими дори и с месечна заплата от 2-3 хиляди лева. А пък са се подвели по сладки приказки и сами са тикнали хляба с маслото в устата на подобни политици.

Ама наистина трябва да проявим разбиране: целта на всички, които влизат във властта, е да се нагушат. А като го направят придобитото трябва да се консумира. За кога да го пазят, за някой следващ живот ли?

Ей затова ще се разпадне, както вече се разпада и партията на Волен Сидеров „Атака”, както и куп други партии. Можеш да излъжеш много хора с високопарни слова – но не за дълго и не завинаги…  skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. този боклук сидеров е пълен нещастник,тои подведе народа но ще види парламент на куково лято на другите избори,никои няма да гласува за тоя предател,тои е срам за нацията е за избирателите.тои е полити4ески труп.

  2. Волене,отдръпни се от ГЕРБ!Време е вече!Казва ти го голям атакист!Не знаеш какво е в низините!Иначе и бог няма да ти помогне от нашият ГНЯВ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *