И Волен отнесе народната любов пред скъп ресторант в полунощ

0

Волен,Втори неприятен инцидент се случи Волен Сидеров в прословутата  градинка пред „Кристал“. 

Преди около две седмици възрастна жена го нападна с думи и започна да му иска сметка какво прави в парламента и на висок глас да го критикува, докато той излизаше  скъпичкия ресторант „Марая“, часа тази се случи нещо подобно. Националистът си хапнал и пийнал добре в ресторанта, докато вън се вихрят простестите и станал да си ходи към 1 часа след полунощ, уверен, че пътят е чист.

Младо момче обаче го познало, препречило му пътя и му поискало сметка за взиманите от партията му решения и лично от него. Сидеров се опитал да го изблъска и даже успял, но в градинката пред „Кристал“ го чакала цяла групичка от млади хора, които си пийвали бира на пейките и спорели след края на протеста. Волен СидеровТе започнали да скандират „Извини се, извини се!“, използвайки същите думи, които националистът употреби, заплашвайки репортер на СКАТ пред парламента.

Депутатът бил обграден и засипан с гневни думи, а той пък отговарял още по-гневно, но като преценил числеността на тълпата, започнал да се съгласява с нея. Двама полицаи се притекли на помощ на заклещения парламентарист, а отнякъде се появили и националисти и силите били изравнени. Волен си пооправил перчема и гордо се запътил към къщи, като тръгвйки си заявил, че няма да прави политика на улицата и няма да изпада в поличитечски спорове със случайни хора. Бая беше изплашен да не го ступане, похвалило се едно от момчетата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6giyeIlb7P8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *