И Витомир Саръиванов имал мераци към Ирина Сарачинова

3
Вито пръв се пробвал с Ирина

Поредната пикантна информация изтече  от меката на „Станция Нова“. След като се разбра, че приятелчето на опосумите Иван и Андрей Витомир Саръиванов се завръща с пълна сила на екран в съботната им станция, от екипа на предаването издадоха, че преди време и българският Фродо е задявал “ Най –  добрата майка“, която сега топли леглото на Иван. Клюката гласи, че преди 2 годинки и прелюбодееца  Витомир Саръиванов се опитал да вкара в леглото Ирина Сарачинова.

Преди Иван Вито задявал Ирина Сарачинова

Някогашната приятелка на Вихра и по настоящем най – голям враг обаче тогава още го раздавала на примерна съпруга, а й двамата  с мъжа й наистина се радвали на семейно щастие и Ирина  отрязала мераците на Вито. С подвита опашка Витомир Саръиванов се примирил със ситуацията и с времето  всички позабравили този случай.

Всъщност според запознати първата дружка на Вито и настоящ любовник на Ирина опосума Иван и до ден днешен не знае, че българският  Фродо пръв е забелязал засуканата водеща и си е пробвал късмета. От екипа на станцията злорадстват, че ако и този факт излезе наяве и без друга нажежената обстановка сред водещите ще започне вече да пари, а нищо чудно и Вито да изхвърчи за пореден път от телевизията, само че този път безвъзвратно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *