Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И телата на умрелите вече се търгуват! – с видео

morgaТърговия с трупове от близо една година въртят двама санитари в пловдивската Университетска болница. Братя Булгурови притежават собствена погребална агенция и изнудват опечалените роднини да използват услугите на тяхната фирма. Тялото на покойника събира мухи в коридора на моргата, ако близките му предпочетат конкуренцията.

Румен и Тодор от години работят в отделението по патоанатомия като санитари: единият е с основно, а другият със средно образование. С времето се светват, че служебното им положение може да им послужи да развъртят доходоносен

В пловдивската морга места има само за клиенти на братя Булгурови

В пловдивската морга места има само за клиенти на братя Булгурови

бизнес и основават собствена траурна агенция „Лета”.

Започват да притискат роднините на починалите да използват тяхната фирма. Уверяват ги, че цените при тях са по- ниски, отколкото на общинската лицензирана погребална агенция. Но само на думи- иначе братското предприятие прибира по 900 лв, в сравнение с 200 лева при вторите.

С избуяването на погребалния бизнес, братя Булгурови се ожесточават още повече. Започват мръсна война като потъпкват всякакви морални норми и открито се гаврят с паметта на покойниците и чувствата на опечалените им близки. Телата, които няма да бъдат подготвани за погребение от фирмата на братята санитари, се оставят в коридора на моргата.

С настъпването на лятото, картинката става още по- зловеща. Мухи на рояци се струпват около труповете. Когато дойдат служителите от конкурентната погребална агенция, нямат никакви условия да свършат работата си. Чешмите са развалени, няма и кошчета за боклук- братята са ги махнали, за да попречат на конкурентите си.

Слухът за зловонната вендета достига и до шефа на болницата. Въпреки обещанието му да разреши проблема, месеци по- късно не са взети никакви мерки.

„Господари на ефира“ потърсиха братя Булгурови за коментар. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *