И Стоичков изгоря в кризата! Чуди се как да се отърве от три апартамента в Банско! – с видео

5
bansko-imoti
Хотели за милиони в Банско се разпродават на безценица

Skandalno.net Най-успешният български футболист за всички времена – Христо Стоичков, се опитва да инвестира и размножава наистина спечелените с честен труд и талант / за разлика от повечето български новобогаташи/ милиони. Очевидно обаче нюхът му към печелившите инвестиции не е на равнището на прочутият му ляв крак, за който ударът в десетката рядко беше проблем.

Очевидно подведен от пишман брокери, а може би и от всеобщата истерия към закупуване на недвижимости преди да се спука имотният балон, Камата си купил три апартамента в Банско. Обстоятелствата го спрели на време да не далдиса с цялото си състояние в пиринския курорт, защото добре информирани си спомнят, че той дори е имал намерение да стане щастлив собственик на цял комплекс в Банско. Христо Стоичков може да се похвали като stoi4kov1притежател на имоти в България, Испания и някои други атрактивни точки по света.

Трите апартамента в Банско не са закупени нито за негово лично ползване, нито за дъщерите им. Планът е предвиждал да бъдат продадени по-късно изгодно със съответната печалба.

Всяко от трите жилища на Камата струва поне 100 хиляди евро. Стоичков ги е обявил за продажба на тази цена. И се надява да си възстанови инвестицията. Но в тази криза купувачите на жилищата са толкова малко, че и със свещ не можеш да ги откриеш.

Неотдавна Камата за пореден път остана без работа, след като заради чепатия си характер влезе в директна война с футболните власти на ЮАР. И скоро след това беше издухан от ЮАР. Но колкото и да ни лази по нервите този момък / най-вече заради грубия и лесния начин, по който се отказва от България след всяка отправена му основателна или неоснователна критика/, той си остава заслужил българин. Името на държавата ни не всеки по света знае, но на Стоичков…Хем толкова много години минаха след като вече не е главен герой на сцената… skandalno.net
Ще падат или ще растат цените на недвижимите имоти! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *