И семейството на Виктория и Дейвид Бекъм пред разпад

0
И Виктория и Дейвид са пред развод

След новината за окончателната раздяла на Джони Деп и Ванеса Паради, медиите зад океана гръмнаха, че и другата светска двойка за пример – Виктория и Дейвид Бекъм са пред развод. Хищниците веднага са надушили кризата в отношенията на модната икона Виктория Бекъм с мъжа й.

След обзелото ги щастие около кръщенето на последното им дете малката Харпър, сега Виктория и Дейвид са в доста обтегнати отношения.

 Една от двойките за пример вече се разделиПричината е, че въпреки че уж Виктория и Дейвид се бяха договорили, че дъщеря им ще е последното им дете,  бившият капитан  на английския отбор по футбол настоявал за поне още едно. Майката за пример Виктория Бекъм обаче отчита, че четири деца са им напълно достатъчни.

Освен това още една бременност може да се окаже фатална за красавицата.  Дейвид обаче разбирал притесненията на Виктория и й предложил, след като се опасява от нова бременност да осиновят дете.  Клюката обаче гласи, че Виктория се е обявила твърдо против евентуалното осиновяване и дори е заплашила мъжа си с развод, ако не се кротне по отношение на децата.

И отношенията на Дейвид,  и Виктория  са в криза!   ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *