Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И САЩ ни разказват играта в черен доклад

Докато Уорлик ни се е усмихвал добродушно – глуповато от екрана, а шефът на ЦРУ идвал тук да си почине на спокойствие и тишина, САЩ разпространиха най-критичния доклад за страната ни от години насам. Тормозим си и не си интегрираме циганите /по липса на негри и индианци/. Бием си жените и децата, продаваме хора, не сме толерантни към гейове, лесбийки и всякакви сексуално отклонени личности, особено когато са болни от СПИН.

Нямаме никаква религиозна търпимост към сектите и особено тези, които са с американски корени „Свидетели на Йехова“ и мормоните. На мормоните даже периодично им разказвали играта по една телевизия. Мюсюлманите се оплаквали от посегателства върху техни джамии в страната и медии насаждали нетърпимост към тях. На всичкото отгоре сме си тормозели евреите/?!/. И след тези малко спорни констатации следват вече сериозните, от които няма как да избягаме. Корупцията вреди на цялото правителство и подронва доверието на хората в него. Никаква корупция у нас не е преборена, даже се увеличава. Хората се подслушват незаконно със СРС-та, а записите се четат дори от трибуната на парламента. Правителството е дало прекалено голяма власт на полицията и тя злоупотребява често с нея. Арестуват се силово невинни пред очите на близките им, килиите в ареста са препълнени, няма условия за нормално пребиваване там. Полицията използва и огнестрелно оръжие и убива в случаи, в които то не нужно. Физически се злоупотребява с арестувани, без да им е повдигнато обвинение, за да си признат някакво престъпление.

 Нито едно дело срещу корумпирани хора от предишни правителства и сегашното не е завършило с осъдителна присъда и у народа се формира чувството, че има една прослойка в страната, която никога не може да бъде осъдена. Освен това делата се точат дълго, защото полицията не предоставя достатъчно материали на съда и съдът започва свое допълнителна разследване. Едно от най-притеснителните неща в станата е зависимостта на медиите, които са купени от групировки, бизнесмени или самото правителство и те не информират правилно хората, а изкривяват информацията според интересите на собствениците си. Журналисти си налагат автоцензура, а други взимат пори на ръка от политици, икономически и даже престъпни групировки и от партии. Имало и оплакване на журналисти, че шефовете им са дали списък с политически личности, за които трябва да се пишат само положителни нещо и никога да не се критикуват, се казва още в доклада.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *