И Сара Джесика Паркър развя цици

0
Сара тръгна без сутиен

Звездата от “ Сексът и градът“ може по принцип да поддържа образа си на модна икона, който успя да си изгради покрай ролята си на Кари в  хитовия сериал, но и тя не е безгрешна.

Модните критици прощават грешката на модната икона

Актрисата  сюрпризира всичките си последователки като вместо в безупречен външен вид,  лъсна без сутиен на улицата в ужасяващо прозрачен  потник. Сара Джесика Паркър  може и да впечатли дори най  – големите модни критици с безупречната си визия  при срещата си с американския президент Барак Обама, но само няколко дни след това успя отново да ги шашне, но с безразсъдството  си и липсата на стил.

Популярната актриса явно бе решила,  че няма кой да я засече в квартала й и избързала да излезе от дома си, като е пропуснала да си сложи сутиен, но както всички знаем папараците зад океана са безпощадни и дебнат звездите на всеки ъгъл. Така или иначе обаче  Сара Джесика Паркър си остава любимка на модните експерти и те коментираха изцепката й  като не  чак толкова фрапантна и не пропуснаха да направят комплимент на звездата, че за нейните 48 години гърдите й  изглеждат доста добре.

И Сара допуска грешки по отношение на модата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *