Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И съпругите на братя Галеви се покриха

Полицаите не могат да открият двете дами

братя Галеви

братя Галеви

Жените на дупнишките мафиоти братя Галеви потънаха вдън земя и са неоткриваеми за органите. Те не се явиха на първото заседание на Окръжния съд в Кюстендил, на което трябваше да стартира гледането на делото за конфискацията на придобито с престъпна дейност имущество. От полицията уточняват, че двете съпруги не са намерени на официалния им адрес в с. Ресилово.

Шокиращите девет тома с доказателствен материал срещу Ангел Христов и Пламен Галев бяха показани вчера в съда. Служители се оплакват, че буквално се измъчили с описването на уликите и на няколко пъти трябвало да ги привеждат в пригоден за магистратите вид. От Комисията за отнемане на незаконно имущество пък са предоставили искова молба от 440 листа, придружена от още девет тома доказателства.братя Галеви

Съгласно уличаващите материали, братя Галеви трябва да дадат на държавата богатство за повече от четири милиона лева. Припомняме, че в списъка попадат 9 луксозни автомобила, недвижима собственост, дялове от работещи търговски дружества и повече от 800 000 лева банкови авоари.

Старт на делото вчера не бе даден и съдиите отложиха началото на делото с цели 2 месеца. Причина за това беше изискването на осемте адвоката на Галеви да имат достатъчно време за запознаване с материалите, като същото трябва да направят и мафиотските съпруги. Един от юристите обаче заяви, че повече отлагания със сигурност няма да има.

„На 21 април изтича срокът, в който трябва да се запознаем с материалите. Вече имаме изградена концепция за защита, но въпреки това трябва да се запознаем обстойно с всички доказателства. Възможно е да приемем, че те не са достатъчни и да поискаме събирането на още материали” – коментира единият от защитниците на братя Галеви.

Хора от службите припомнят, че това е вторият неуспешен опит на Комисията по престъпно имущество да отнеме богатството на братя Галеви. За първи път опитаха в края на 2012 г., но тогава ВКС отложи делото, защото Пламен Галев и Ангел Христов нямаха адреси, на които да бъдат открити и уведомени.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3EZOHuAAk8U

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *