И съпругът на Владимира Янева – физкултурник като приятеля й Цветанов – с видео

3
Владимира Янева
Владимира Янева

Скандалната новоназначена шефка на Софийски градски съд Владимира Янева е семейна приятелка на министър Цветан Цветанов по линия на мъжа си Илия Манолов. Половинката на юристката също е възпитаник на ВИФ „Георги Димитров“ като вицепремиера. След дипломирането си работи като учител по физкултура в гр. Сандански. По-късно решава да пробва късмета си в частния бизнес и управлява фирма в продължение на 11 години.
Изненадващо дори за приятелите си след това е назначен на работа в Гранична полиция, където изкарва 8 години.
След идването на ГЕРБ на власт Манолов, въпреки, че има диплома по физическо възпитание, е избран за заместник по административната дейност в апетитното Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ – пост, за който се изисква

Цветан Цветаноов кадрува и назначава свои приятели из цялата държавна администрация
Цветан Цветаноов кадрува и назначава свои приятели из цялата държавна администрация

специфична квалификация.
Илия Манолев твърди, че има две следдипломни кналификации – едната била с физкултурна тематика, а другата в УНСС, посветена на международното икономическо сътрудничество. Освен това притежавал две удостоверения за професионална квалификация от МВР и НАТО.
Едно от любопитните пътувания на Владимира и Илия Манолеви е до Рим заедно с премиера Бойко Борисов. Участници в същия воаяж твърдят, че тогава само Янева е допусната да влезе при Негово светейшество папа Бенедикт 16-ти.

Ще изберат ли Цветан Цветанов за „Мъж на годината“?!? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Фискултурник като цветанов но това не му пречи да бъде шеф на РВД на летището любопитно е кои го е назначил и как се казва илииката пародия седят ядат и пият с цветанов а се правят още на нова година цветанов обеща на янева че ще бъде на този пост илииката мъжът и взима 15000лв заплата добре ли е така цялото семеиство се обгрижва от цветанов халал да са ни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *