И Райна влиза в Биг Брадър ол старс

0

Райна голямаПилето на родния поп фолк Райна се разсея и не влезе в гнездото на бардърите в понеделник.  След шумната реклама,  победителката във ВИП Денс все пак  реши да се гмурне в скандалите два дни по-късно. Причината? Тривиална. Имала участие в клуб и не можела да го пропусне.

Странно как си подбират участниците, след като не могат дори да ги съберат. Говори се, че Нико Тупарев тотално абдикирал от Брадъра, имал си друга работа и сега с всичко се занимавали заместниците му. Но как ще обявиш на цяла България, че някой влиза, а в същото време този някой кълчи кълки в дискотека и не му пука, че предаването било започнало?  Няма ли някакви санкции, неустойки или понеже  къщата е в Нови хан, всеки влиза и си излиза от нея, като в хан.

По време на вип сезона продуцентите и операторите се спукваха да крият излизанията  на Лияна за участия. За пред зрителите тя цъфтеше в ефир, но всъщност на запис, а в същото време пееше в пловдивски кръчми при това всяка седмица. Ваня Червенкова си излизаше веднъж седмично, Тервел Пулев тичаше до университета да си взима изпитите, но иначе се тръбеше, че всички са затворени.

Зрителите вече негодуват от тоталните и безпардонни лъжи. Непрекъснато се повтаря, че съквартирантите нямат никаква връзка с външния свят, а те се промъкват като мишоци навън по всяко време и оставят няколко души да си говорят вътре, колкото да маркират присъствие. А като се върнат, си спрягат един хубав скандал, за да има телевизията какво да излъчи вечерта.

Имаше случай, в който Лияна дори отсъстваше от елиминации, понеже пееше някъде, а камерата не даваше през цялото време хола в близък, а не общ план, като се спираше само на лицата на участнците. При това цяла вечер.

Така че фактът, че Райна е предпочела да пее, а днес да влезе, не прави впечатление на никого. В затворената от света къща всеки влиза и излиза, когато си поиска. А зрителите лапат мухи и пускат СМС-и.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/llvZGITkPrQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *