И принц Хари лъсна по гол задник в мрежата

0

Голи снимки на принц Хари се появиха в английски клюкарски сайт . От кралския дворец с неохота потвърдили, че снимките са истински, не са фотомонтаж, но твърдо отказали коментар.

На един от фотосите височайшата особа е напълно гола с лъснало на кадъра дупе в момент, в който награбил неизвестно момиче от простолюдието, също дибидюс по организъм. На другия – двамата са си разменили местата, като принцът срамежливо прикрива с длани кралското си достойнство  или просто е получил засечка и не иска дамата да го види.

Снимките са направени не от папараци, а от някой от веселата компания, която се заформила в Лас Вегас. Запоят бил як и продължил цяло денонощие. Според свидетели кралският потомък вилнял из залите за хазарт и баровете, а после събрал приятелите си във ВИП апартамента си в луксозен хотел, известен с играта стрип билярд. Там оргията продължила. Компанията се напила още повече и се развеселила. Младежите решили да включат в купона и девойки и принцът набързо слязъл до лоби бара и подбрал няколко.

Вестниците на Острова гадаят групов секс ли се е заформил или секс оргия по двойки. Но някой бил достатъчно трезвен, за да снима. Говори се, че папараците купили снимките за страшно много пари. Принц Хари, който е надежда на баба си, непрекъснато й създавал главоболия, изтече информация от двора на кралицата, която запази ледено достойнство, нищо че цял свят видя дупето на внука й. Не е ясно какво мислят по въпроса гаджетата му Пипа и Челси, с които престонаследникът се канеше да минава под венчило.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yBRTgRWF1pk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *